Nya skor

Blev ett kort gymbesök medan sonen tränade friidrott, idrottshallens ena gavel avskiljs av en presenning som döljer lite redskap. Främst biceps- och bröstmuskelförstorande grejer-desto mindre för muskler nedanför midjan. En timme med 5×10-serier för raka och bakre lårmuskeln, lite rygg- och magmuskler blev resultatet.

icebug

Aldrig lätt att veta hur länge det isiga föret fortsätter, och så pass ekonomiskt tänkande är jag att jag inte vill lägga ett par hundra i skor som används under tiotal gånger per år. Förde en dialog med mig och jämställde det istället med konvalescenstiden ifall man druttar på ändan eller armbågen.

XXL:s nätbutik hade ett par Aurora för 89€ och de hamnade hastigt i varukorgen. Mindre dämpning har de jämfört med de (för små) DTS som jag använde innan, men eftersom jag är mera av en framfotslöpare än en hällöpare så är det inte säkert att jag märker någon stor skillnad. Enligt beskrivningen är dessa ämnade för mångsidigt bruk, både vintergatulopp, snörika stigar och längre länkar. Lätta och snabba skor. Månne man får skicka tillbaka om inte farten ökar rejält nu… 😉

XXL har en nätbutik som är snabbare än tanken–innan du hann reagera så har du gjort beställningen. Skriv in e-post, postnummer och vips har du all info där, tryck på vidare och beställningen for iväg med Klarna som betalningsmetod. Vackert så, nu är det bara att vänta på dojorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *