Löptur 28.02.2016

bild-9Temperaturen hade sjunkit till -13 då jag kom hem, annars gick det riktigt bra. Lite irriterad att jag inte får till stånd en rytm så att kontinuiteten fortsätter. Efter en paus pga skoskav så är det bara så svårt att hålla sig och då ”tar man igen” det man förlorat. Och då blev det nånting annat som blev överansträngt. Men ska försöka få en rytm med 1) en rejäl länk på lördag eller söndag, 2) en kort länk på tisdag och 3) en medellång på torsdag eller fredag.

Köpte en burk sportdryck på Lidl, behovet av vätska har varit enormt efteråt och bara vatten har inte varit nog. Sportdrycken fungerade otroligt bra. Testade också ett par sockor som var anti-skoskav, och även de fungerade väldigt bra. Hade plåster på skavet men sockorna satt så pass bra så kände inte av skav överhuvudtaget.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *