Löptur 05.03.2016

neste

Blev en ordentlig långlänk och längre hade jag nog inte kommit med nuvarande form. Hade Polar-pulsbältet på, har det ganska sällan men med nån månads mellanrum tycker jag det är intressant att jämföra. Ligger fortfarande på 150-155 och det borde kanske vara tio slag lägre, vad vet jag… Då batteriet i bältet la av så slutade Runkeeper logga under 1,5 km, så då jag trodde det stod 26 så var det 27,5. Hade jag vetat det så skulle jag ha som sista utväg fast krupit för att nå 30…  😉

Ville testa gel vilket fungerade helt bra, inget problem med magen men drack vatten. En liten påse russin hade jag också i fickan. Var också lite nyfiken med vätskeåtgången, trots att jag drack en liters flaska hade ca 4 liter dunstat under länken-hade aldrig gissat att det är fråga om så stora mängder man aspirerar-ens på vintern.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *