Löpskola 1/12, 07.03. 2016

Så hittade jag mig oväntat i löpskolan i Sundom. Ibland känns det som om ”det har spårat ur”, mopeden har slitet sig ur mitt grepp. Men det var väldigt lärorikt, det har ju blivit en hel del kilometrar och ingen har nånsin sett mig springa och därmed har jag inte heller fått några kommentarer. Har jag rätt löpteknik eller slösar jag en massa energi på felaktig ställning?

Note to myself:

  1. jag ska se mina knän då jag löper, de ska ploppa fram framför magen
  2. axlarna ska sjunka ner, nu drar jag upp dem och det hindrar bröstkorgen att öppnas ordentligt och påverkar andningen
  3. armbågarna ska inte fara framför magen utan ska vara vid sidan, jag ska känna att armbågarna dras lite bakåt

Sagt och gjort, det kändes genast lättare att löpa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *